Отборът на Интер разби с 5:0 Фрозиноне като гост в мач

...
Отборът на Интер разби с 5:0 Фрозиноне като гост в мач
Коментари Харесай

Интер се върна към победите с разгром срещу Фрозиноне

Отборът на Интер разби с 5:0 Фрозиноне като посетител в мач от 36-ия кръг на Серия А. " Нерадзурите " се върнаха на победния път след загубата от Сасуоло в предния си дуел.

Тимът на Индзаги към този момент завоюва купата в Италия, само че въпреки всичко желае да приключи и по най-хубавия метод шампионската си акция. Към момента грандът от Милано има 92 точки. Фрозиноне на собствен ред позволи загуба след шест мача без такава. Тимът е рисково покрай зоната на изпадащите - единствено на 2 точки от 18-ия Удинезе, само че и с мач повече.

Интер поведе в 19-ата минута на мача, откакто Давиде Фратези получи в наказателното и показва самообладание, стреляйки от придвижване. Редовността на гола бе тествана посредством ВАР, само че в последна сметка съдията Антонио Джуа уточни центъра.

Останалите четири попадения паднаха през втората част. В 60-ата минута Марко Арнаутович се разписа, а в 77-ата Таджън Бюканън направи резултата типичен 3:0.

Само три минути по-късно Лаутаро Мартинес стигна до топка в наказателното и я изстреля в долния десен ъгъл на противниковата врата за 4:0. В 84-ата минута Маркъс Тюрам вкара страховит гол, прехвърляйки стража на Фрозиноне Микеле Черофолини за 5:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР